doctoral thesis
UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI
Zagreb: University of Zagreb, School of Dental Medicine, 2018. urn:nbn:hr:127:485912

University of Zagreb
School of Dental Medicine
Chair of Physiology

Cite this document

Marolt Banek, I. (2018). UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI." Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI." Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, I. (2018). 'UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI', Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, accessed 24 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek I. UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, School of Dental Medicine; 2018 [cited 2020 October 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

I. Marolt Banek, "UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI", Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Islandora Bookmark - Please login to use this feature