doctoral thesis
Detection of adulteration in honeys by differential scanning calorimetry

Nela Nedić Tiban (2005)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Cite this document...

Nedić Tiban, N. (2005). Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, N. (2005). 'Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban N. Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2005 [cited 2019 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

N. Nedić Tiban, "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848