Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Cite this document
Lukić, I. (2008). Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić, I. (2008). 'Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić I. Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
I. Lukić, "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095