Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document
Mastanjević, K. (2010). Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević, K. (2010). 'Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
Mastanjević K. Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2023 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785
K. Mastanjević, "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785