doctoral thesis
Determination of cryoprotective effects of trehalose on different meat samples

Krešimir Mastanjević (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document...

Mastanjević, K. (2010). Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, K. (2010). 'Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević K. Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2019 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

K. Mastanjević, "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785