prikaz prve stranice dokumenta Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:759785

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Mastanjević, K. (2010). Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, K. (2010). 'Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević K. Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

K. Mastanjević, "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Islandora Bookmark - Please login to use this feature