doctoral thesis
Prevention of genotoxic effect of ochratoxin and aflatoxin B1 by Echinacea L. and Castanea Mill. extracts

Huska Jukić (2012)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document...

Jukić, H. (2012). Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill. (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić, Huska. "Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić, Huska. "Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić, H. (2012). 'Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić H. Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill. [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2019 March 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

H. Jukić, "Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347