doctoral thesis
Determination and prediction of thermal properties of unleavened dough during processing

Sandra Budžaki (2009)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document...

Budžaki, S. (2009). Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, Sandra. "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, Sandra. "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki, S. (2009). 'Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

Budžaki S. Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2019 March 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920

S. Budžaki, "Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:890920