Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Antioxidant properties of coumarin derivatives and their antifungal activity against most relevant mycotoxigenic food molds

Maja Molnar (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology
Cite this document

Molnar, M. (2011). Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472198

Molnar, Maja. "Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472198

Molnar, Maja. "Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472198

Molnar, M. (2011). 'Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472198

Molnar M. Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472198

M. Molnar, "Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472198