Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Šafranko, S. (2023). Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine : fizikalno-kemijska karakterizacija i ispitivanje farmakološke aktivnosti dobivenih nanočestica (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:133450
Šafranko, Silvija. "Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine : fizikalno-kemijska karakterizacija i ispitivanje farmakološke aktivnosti dobivenih nanočestica." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:133450
Šafranko, Silvija. "Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine : fizikalno-kemijska karakterizacija i ispitivanje farmakološke aktivnosti dobivenih nanočestica." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:133450
Šafranko, S. (2023). 'Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine : fizikalno-kemijska karakterizacija i ispitivanje farmakološke aktivnosti dobivenih nanočestica', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:133450
Šafranko S. Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine : fizikalno-kemijska karakterizacija i ispitivanje farmakološke aktivnosti dobivenih nanočestica [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:133450
S. Šafranko, "Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine : fizikalno-kemijska karakterizacija i ispitivanje farmakološke aktivnosti dobivenih nanočestica", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:133450