Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document
Barišić, V. (2022). Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić, V. (2022). 'Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić V. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 September 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
V. Barišić, "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007