prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:586263

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology

Cite this document

Novak, I. (2010). Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak, Ivana. "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak, Ivana. "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak, I. (2010). 'Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Novak I. Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

I. Novak, "Karakterizacija katehinskih spojeva u zelenim i crnim čajevima primjenom elektrokemijskih metoda", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:586263

Please login to the repository to save this object to your list.