doctoral thesis
Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela
Split: University of Split, Faculty of Science, 2018. urn:nbn:hr:166:056150

Batista, Jadranko
University of Split
Faculty of Science
Department of Physics

Cite this document

Batista, J. (2018). Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela (Doctoral thesis). Split: University of Split, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:056150

Batista, Jadranko. "Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela." Doctoral thesis, University of Split, Faculty of Science, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:056150

Batista, Jadranko. "Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela." Doctoral thesis, University of Split, Faculty of Science, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:056150

Batista, J. (2018). 'Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela', Doctoral thesis, University of Split, Faculty of Science, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:056150

Batista J. Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela [Doctoral thesis]. Split: University of Split, Faculty of Science; 2018 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:056150

J. Batista, "Izbor reprezentativnog skupa membranskih proteina poznate strukture: razvoj poboljšanih algoritama uporabom koncepta nasumičnog modela", Doctoral thesis, University of Split, Faculty of Science, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:056150

Please login to the repository to save this object to your list.