doctoral thesis
Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. urn:nbn:hr:217:945366

University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Tomaz, I. (2016). Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz, Ivana. "Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz, Ivana. "Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz, I. (2016). 'Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 26 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz I. Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2016 [cited 2020 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

I. Tomaz, "Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Islandora Bookmark - Please login to use this feature