doctoral thesis
Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. urn:nbn:hr:163:400100

University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Vujić, L. (2013). Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, L. (2013). 'Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 26 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić L. Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2013 [cited 2021 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

L. Vujić, "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Islandora Bookmark - Please login to use this feature