doctoral thesis
Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. urn:nbn:hr:163:400100

University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Vujić, L. (2013). Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, L. (2013). 'Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić L. Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2013 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

L. Vujić, "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Please login to the repository to save this object to your list.