Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Section for Food Preparation Processes
Cite this document
Marić, M. (2019). Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, M. (2019). 'Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić M. Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 March 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
M. Marić, "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277