doctoral thesis
Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:796277

Marić, Mirela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Section for Food Preparation Processes

Cite this document

Marić, M. (2019). Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić, M. (2019). 'Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Marić M. Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2021 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

M. Marić, "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277

Islandora Bookmark - Please login to use this feature