Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Elimination of levamisole residues from tissues and eggs after oral administration to laying hens and development of LCMS/MS method for levamisole quantification

Božica Solomun Kolanović (2018)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document

Solomun Kolanović, B. (2018). Eliminacija ostataka levamisola iz tkiva i jaja nakon oralne primjene kod nesilica i razvoj LC-MS/MS metode za kvantifikaciju levamisola (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072857

Solomun Kolanović, Božica. "Eliminacija ostataka levamisola iz tkiva i jaja nakon oralne primjene kod nesilica i razvoj LC-MS/MS metode za kvantifikaciju levamisola." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072857

Solomun Kolanović, Božica. "Eliminacija ostataka levamisola iz tkiva i jaja nakon oralne primjene kod nesilica i razvoj LC-MS/MS metode za kvantifikaciju levamisola." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072857

Solomun Kolanović, B. (2018). 'Eliminacija ostataka levamisola iz tkiva i jaja nakon oralne primjene kod nesilica i razvoj LC-MS/MS metode za kvantifikaciju levamisola', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072857

Solomun Kolanović B. Eliminacija ostataka levamisola iz tkiva i jaja nakon oralne primjene kod nesilica i razvoj LC-MS/MS metode za kvantifikaciju levamisola [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072857

B. Solomun Kolanović, "Eliminacija ostataka levamisola iz tkiva i jaja nakon oralne primjene kod nesilica i razvoj LC-MS/MS metode za kvantifikaciju levamisola", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072857