Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Ultrasound assisted extraction of bioactive compounds from red wine lees

Filip Dujmić (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document

Dujmić, F. (2015). Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, F. (2015). 'Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić F. Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

F. Dujmić, "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833