doctoral thesis
The effect of selected phenolic compounds on antioxidant and antimicrobial activity of resveratrol in binary phenolic mixtures

Danijela Skroza (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Skroza, D. (2015). Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515329

Skroza, Danijela. "Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515329

Skroza, Danijela. "Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515329

Skroza, D. (2015). 'Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515329

Skroza D. Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515329

D. Skroza, "Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515329