prikaz prve stranice dokumenta Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Major, N. (2015). Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major, Nikola. "Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major, Nikola. "Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major, N. (2015). 'Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Major N. Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2020 July 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

N. Major, "Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938

Islandora Bookmark - Please login to use this feature