prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Belščak Cvitanović, A. (2013). Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:596346

Belščak Cvitanović, Ana. "Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:596346

Belščak Cvitanović, Ana. "Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:596346

Belščak Cvitanović, A. (2013). 'Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:596346

Belščak Cvitanović A. Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:596346

A. Belščak Cvitanović, "Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:596346

Islandora Bookmark - Please login to use this feature