prikaz prve stranice dokumenta Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:026048

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Zorić, Z. (2014). Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić, Zoran. "Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić, Zoran. "Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić, Z. (2014). 'Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić Z. Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2020 October 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Z. Zorić, "Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Islandora Bookmark - Please login to use this feature