doctoral thesis
The stability of biologically active compounds in Maraska sour cherry dehydrated products during storage

Zoran Zorić (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Zorić, Z. (2014). Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić, Zoran. "Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić, Zoran. "Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić, Z. (2014). 'Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Zorić Z. Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048

Z. Zorić, "Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026048