prikaz prve stranice dokumenta Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Ćurko, J. (2013). Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:454326

Ćurko, Josip. "Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:454326

Ćurko, Josip. "Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:454326

Ćurko, J. (2013). 'Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:454326

Ćurko J. Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 July 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:454326

J. Ćurko, "Uklanjanje arsena(V) iz vode procesom filtracije uronjivim mikrofiltracijskim membranama uz prethodnu adsorpciju", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:454326

Islandora Bookmark - Please login to use this feature