prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Lisak Jakopović, K. (2013). Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362897

Lisak Jakopović, Katarina. "Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362897

Lisak Jakopović, Katarina. "Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362897

Lisak Jakopović, K. (2013). 'Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362897

Lisak Jakopović K. Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 August 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362897

K. Lisak Jakopović, "Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362897

Islandora Bookmark - Please login to use this feature