doctoral thesis
Enriched cereal products as a source of bioactive compounds and their consumer acceptability

Nikolina Čukelj (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Čukelj, N. (2013). Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942179

Čukelj, Nikolina. "Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942179

Čukelj, Nikolina. "Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942179

Čukelj, N. (2013). 'Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942179

Čukelj N. Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942179

N. Čukelj, "Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942179