prikaz prve stranice dokumenta Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:081959

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Karlović, S. (2013). Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović, Sven. "Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović, Sven. "Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović, S. (2013). 'Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović S. Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

S. Karlović, "Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Islandora Bookmark - Please login to use this feature