Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Determination of textural properties and mathematical modeling of drying of fruits pretreated with the high intensity ultrasound

Sven Karlović (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document

Karlović, S. (2013). Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović, Sven. "Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović, Sven. "Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović, S. (2013). 'Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

Karlović S. Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2019 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959

S. Karlović, "Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081959