doctoral thesis
Effect of high intensity ultrasound on antioxidant activity and microbiological quality of strawberry juice

Igor Dubrović (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Dubrović, I. (2012). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002

Dubrović, Igor. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002

Dubrović, Igor. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002

Dubrović, I. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002

Dubrović I. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002

I. Dubrović, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002