doctoral thesis
Optimization of omega-3 fatty acid enriched eggs production and their impact on egg characteristics during storage

Marinko Petrović (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Petrović, M. (2012). Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172

Petrović, Marinko. "Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172

Petrović, Marinko. "Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172

Petrović, M. (2012). 'Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172

Petrović M. Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172

M. Petrović, "Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963172