prikaz prve stranice dokumenta Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Milun, V. (2012). Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213288

Milun, Vesna. "Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213288

Milun, Vesna. "Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213288

Milun, V. (2012). 'Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213288

Milun V. Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2020 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213288

V. Milun, "Praćenje onečišćenja mora kloriranim ugljikovodicima u kaštelanskom zaljevu pomoću dagnji kao bioloških indikatora", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213288

Islandora Bookmark - Please login to use this feature