doctoral thesis
Characterization of cheese in a sack according to the free fatty acid profile, and physicochemical and sensory properties

Milna Tudor Kalit (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Tudor Kalit, M. (2012). Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442520

Tudor Kalit, Milna. "Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442520

Tudor Kalit, Milna. "Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442520

Tudor Kalit, M. (2012). 'Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442520

Tudor Kalit M. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442520

M. Tudor Kalit, "Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442520