prikaz prve stranice dokumenta Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:996205

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Gačić, M. (2011). Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996205

Gačić, Milica. "Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996205

Gačić, Milica. "Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996205

Gačić, M. (2011). 'Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996205

Gačić M. Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996205

M. Gačić, "Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996205

Please login to the repository to save this object to your list.