doctoral thesis
Physico-chemical and sensory properties and their impact on flavour profile of human milk and infant formulas

Marina Krpan (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Krpan, M. (2011). Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan, Marina. "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan, Marina. "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan, M. (2011). 'Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan M. Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

M. Krpan, "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592