prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Rumbak, I. (2010). Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933532

Rumbak, Ivana. "Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933532

Rumbak, Ivana. "Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933532

Rumbak, I. (2010). 'Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933532

Rumbak I. Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2020 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933532

I. Rumbak, "Utjecaj razine homocisteina i određenih vitamina B skupine na mineralnu gustoću kosti i biokemijske pokazatelje koštane pregradnje u žena", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933532

Islandora Bookmark - Please login to use this feature