prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Neđeral, S. (2008). Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, S. (2008). 'Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral S. Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2020 July 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

S. Neđeral, "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Islandora Bookmark - Please login to use this feature