prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Zuber, A. –. Đ. (2008). Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875

Zuber, Andreja – Đurica. "Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875

Zuber, Andreja – Đurica. "Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875

Zuber, A. –. Đ. (2008). 'Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875

Zuber A–Đ. Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2020 July 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875

A. –. Đ. Zuber, "Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875

Islandora Bookmark - Please login to use this feature