prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. urn:nbn:hr:159:085544

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Stanzer, D. (2008). Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer, Damir. "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer, Damir. "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer, D. (2008). 'Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer D. Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2020 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

D. Stanzer, "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Islandora Bookmark - Please login to use this feature