Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
The study of bioprocess conditions and cultivation manners in production of enzyme D-amino acid oxydase from yeast Trigonopsis variabilis expressed in bacteria Escherichia coli

Damir Stanzer (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document

Stanzer, D. (2008). Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer, Damir. "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer, Damir. "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer, D. (2008). 'Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

Stanzer D. Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544

D. Stanzer, "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544