doctoral thesis
Biologically active compounds in sour cherry and Marasca sour cherry during ripening and storage at -18° C

Sandra Pedisić (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Pedisić, S. (2007). Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561

Pedisić, Sandra. "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561

Pedisić, Sandra. "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561

Pedisić, S. (2007). 'Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561

Pedisić S. Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561

S. Pedisić, "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561