doctoral thesis
Interaction of physical, chemical and bioelectrical properties in evaluation of quality of poultry meat

Helga Medić (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Medić, H. (2006). Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515

Medić, Helga. "Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515

Medić, Helga. "Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515

Medić, H. (2006). 'Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515

Medić H. Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 March 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515

H. Medić, "Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656515