prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Vidaček, S. (2006). Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček, Sanja. "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček, Sanja. "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček, S. (2006). 'Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček S. Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2020 July 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

S. Vidaček, "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Islandora Bookmark - Please login to use this feature