doctoral thesis
Determination of quality changes in thawed fish muscles by bioelectrical impedance analysis

Sanja Vidaček (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Vidaček, S. (2006). Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček, Sanja. "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček, Sanja. "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček, S. (2006). 'Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

Vidaček S. Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559

S. Vidaček, "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581559