prikaz prve stranice dokumenta Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. urn:nbn:hr:159:793386

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Srečec, S. (2006). Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, Siniša. "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, Siniša. "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec, S. (2006). 'Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Srečec S. Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2022 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

S. Srečec, "Gorki sastojci hmelja tijekom vegetacije, prerade u pelete, skladištenja i proizvodnje piva", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793386

Please login to the repository to save this object to your list.