prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:638592

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Krpan, M. (2011). Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan, Marina. "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan, Marina. "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan, M. (2011). 'Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Krpan M. Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

M. Krpan, "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638592

Please login to the repository to save this object to your list.