prikaz prve stranice dokumenta Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, 2016. urn:nbn:hr:145:429186

Grebenar, Vladimir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek

Cite this document

Grebenar, V. (2016). Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:429186

Grebenar, Vladimir. "Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:429186

Grebenar, Vladimir. "Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:429186

Grebenar, V. (2016). 'Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, accessed 16 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:429186

Grebenar V. Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek; 2016 [cited 2025 March 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:429186

V. Grebenar, "Holistički pristup izračunu poslovne učinkovitosti po segmentima za potrebe kratkoročnog izvještavanja", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:429186

Please login to the repository to save this object to your list.