doctoral thesis
Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application

Antonija Tomić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Cite this document...

Tomić, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, A. (2018). 'Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić A. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

A. Tomić, "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791