doctoral thesis
The role of heat treatments and pectin compounds in the occurrence of chilling injury in nectarine fruit (Prunus persica var. nectarina Ait.) during storage

Goran Fruk (2014)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Cite this document

Fruk, G. (2014). Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, G. (2014). 'Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk G. Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2014 [cited 2019 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

G. Fruk, "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958