doctoral thesis
Determination of phenolic profile of "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) during ripening of the grapes and impact on wine quality

Ana Mucalo (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Cite this document...

Mucalo, A. (2017). Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, Ana. "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, Ana. "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, A. (2017). 'Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo A. Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

A. Mucalo, "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701