prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav
University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Plavša, T. (2020). Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, T. (2020). 'Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša T. Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2021 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

T. Plavša, "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Islandora Bookmark - Please login to use this feature