doctoral thesis
Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. urn:nbn:hr:204:276807

Jelačić, Tvrtko
University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Jelačić, T. (2018). Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276807

Jelačić, Tvrtko. "Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276807

Jelačić, Tvrtko. "Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276807

Jelačić, T. (2018). 'Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276807

Jelačić T. Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276807

T. Jelačić, "Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:276807

Please login to the repository to save this object to your list.