prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:922568

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Plavša, T. (2020). Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, Tomislav. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša, T. (2020). 'Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Plavša T. Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

T. Plavša, "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:922568

Please login to the repository to save this object to your list.