TY - THES ID - ptfos:2486 TI - Utjecaj β-glukana na bioraspoloživost polifenola voća ispitivanjem kinetičkih modela simuliranih probavnih procesa AU - Ištuk, Jozo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:925 TI - Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive AU - Jelačić, Tvrtko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:500 TI - Skupljačka aktivnost pčelinje zajednice na paši i sastav nektara i meda unšijske mandarine (Citrus unshiu Marc.) AU - Prđun, Saša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:71 TI - Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja AU - Dugalić, Krunoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:875 TI - Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja AU - Fruk, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -