@phdthesis{ptfos:2584, author = {{Šafranko, Silvija}}, title = {{Priprava i modifikacija ugljikovih kvantnih točaka iz kore klementine}}, } @phdthesis{ptfos:2486, author = {{Ištuk, Jozo}}, title = {{Utjecaj β-glukana na bioraspoloživost polifenola voća ispitivanjem kinetičkih modela simuliranih probavnih procesa}}, } @phdthesis{ptfos:2400, author = {{Puljić, Leona}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalnim mesnim proizvodima s područja Hercegovine}}, } @phdthesis{ptfos:2398, author = {{Lukić, Marina}}, title = {{Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola}}, } @phdthesis{fkit:2223, author = {{Matić, Petra}}, title = {{Ravnotežna i kinetička istraživanja adsorpcije polifenolnih spojeva na β-glukanu}}, } @phdthesis{ptfos:2163, author = {{Kojić, Nebojša}}, title = {{Utjecaj ambalaže i uvjeta skladištenja na polifenolni profil i senzorska svojstva crnih vina podregije Podunavlje}}, } @phdthesis{ptfos:1985, author = {{Pavlović, Nika}}, title = {{Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske}}, } @phdthesis{ptfos:1917, author = {{Bilić Rajs, Blanka}}, title = {{Primjena stabilnih izotopa i mineralnih tvari u određivanju botaničkog i zemljopisnog podrijetla izabranih vrsta hrvatskoga meda}}, } @phdthesis{ptfos:1918, author = {{Medverec Knežević, Zvonimira}}, title = {{Utjecaj oksidacije na učinkovitost uklanjanja prekursora trihalometana iz vode koagulacijom i flokulacijom}}, } @phdthesis{ptfos:1513, author = {{Popović, Kristina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije}}, } @phdthesis{ptfos:1196, author = {{Gagula, Goran}}, title = {{Modeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži}}, } @phdthesis{ptfos:1156, author = {{Nujić, Marija}}, title = {{Uklanjanje nitrata iz otpadnih voda modificiranim nusproizvodima prehrambene industrije}}, } @phdthesis{ptfos:1000, author = {{Tomac, Ivana}}, title = {{Karakterizacija klorogenskih kiselina i analiza antioksidacijske aktivnosti u različitim vrstama kave primjenom elektrokemijskih metoda}}, } @phdthesis{ptfos:657, author = {{Ergović Ravančić, Maja}}, title = {{Određivanje brzine i mehanizama adsorpcije fluorida iz vode aktivnim ugljenom pomoću ravnotežnih i kinetičkih modela}}, } @phdthesis{ptfos:911, author = {{Jakobek, Lidija}}, title = {{Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća}}, }