@phdthesis{pbf:4531, author = {{Šeremet, Danijela}}, title = {{Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu}}, } @phdthesis{pbf:4488, author = {{Huđek Turković, Ana}}, title = {{Biološka aktivnost hidrokinona i nitrofurantoina i njihov utjecaj na proteomski profil stanične linije mokraćnoga mjehura T24}}, } @phdthesis{pbf:4156, author = {{Jurič, Andreja}}, title = {{Fenolni profil i in vitro učinci meda obične planike (Arbutus unedo L.) na tumorske stanice i limfocite}}, } @phdthesis{biotechri:702, author = {{Jakopović, Boris}}, title = {{Mehanizmi antitumorskog djelovanja biološki aktivnih sastavnica ljekovitih gljiva na modelu kolorektalnog karcenoma}}, } @phdthesis{pbf:3864, author = {{Vojvodić Cebin, Aleksandra}}, title = {{Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina - izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvod}}, } @phdthesis{pbf:2870, author = {{Belščak-Cvitanović, Ana}}, title = {{Utjecaj dodatka polifenolnih ekstrakata biljnoga podrijetla na funkcionalna svojstva čokolade}}, }